Stitched Belt Black - W0081US01 Pánský pásek

  • K zakoupení na e-shopu

  • Okamžitě k vyzvednutí na prodejnách

899 Kč

O značce WRANGLER

Značka Wrangler se zrodila ve městě Greensboro v Severní Karolíně v roce 1947, avšak její kořeny sahají až do roku 1904, kdy začala vyrábět oblečení zejména pro tehdejší cowboye a rančery. Jedná se tak o 3. nejstarší denimový brand na světě.

V dobách, kdy se v 50. letech stal denim uniformou dospívající mládeže, se i samotná značka Wrangler stala jejím synonymem.

Wrangler jako denimová značka se 75letou historií a s průkopnickým duchem je vynálezcem revolučního oboulícního kepru (tzv. rybí kost). V nedávné době vyvinula značka Wrangler mnoho inovací pod hlavičkou iniciativy WeCare zahrnující také technologii Indigood® – udržitelné látky vyrobené s úsporou nejméně 90 % vody oproti běžným denimovým látkám.

Všechny produkty této značky

Popis

Originální pánský kožený opasek Wrangler z černé lesklé kůže s kovovou sponou v černošedé lesklé úpravě. Pásek má černé kožené poutko s vytlačeným decentním logem značky. Originální vzhled opasku dodá i kontrastní světlé oboustranné prošití. Pokud hledáte jednoduchý a originální černý doplněk, je tento opasek ten pravý. Šířka opasku je 4 cm.

Značka WRANGLER
Kód produktu 100008162--1122--215
EAN 5414936716075
Barva černá
Materiál
Velikost 90

Alternativní produkty

Pánský pásek  MUSTANG  černý

Vyberte variantu:

Pánský pásek MUSTANG černý

Pánský pásek MUSTANG černý

Pánský pásek  MUSTANG  černý

Vyberte variantu:

Pánský pásek MUSTANG černý