Pánská kožená bunda GIPSY Lyron modrá - L

  • K zakoupení na e-shopu

  • Okamžitě k vyzvednutí na prodejnách

5 999 Kč

O značce GIPSY

S průkopnickým duchem a nespornou vášní pro koženou módu položil Jürgen Raberg před více než 45 lety základní kámen současné společnosti Mauritius Group. Katrin a Christian Rabergovi ve druhé generaci pokračují v ambiciózním cíli stát se se značkou GIPSY největším výrobcem kožených bund na světě. S velkým důrazem na detail jsou v kolekci přebírána a kreativně implementována módní témata - od klasicky inspirovaného vintage vzhledu až po městský styl. Kladou velký důraz na udržitelnost, kdy v produkci využívají pouze kůže ze zvířat, která byla chována pro produkci masa, takže je vedlejším produktem potravinářského průmyslu. Od jara 2021 jsou tyto usně kompletně rostlinně činěné bez přídavku chromových solí.

 

Všechny produkty této značky

Popis

Kožená bunda Lyron od značky Gipsy je vybavena odnímatelnou kapucí, kterou lze odepnout a znovu nasadit pomocí zipu. Zvýrazněné oblasti ramen dodávají bundě jedinečnosti. Bunda má také dvě boční kapsy a dvě náprsní kapsy na zip. Bunda  má také nastavitelné popruhy na bočním pásu bundy, takže si ji můžete upravit tak, aby vám dokonale vyhovovala.

Značka GIPSY
Kód produktu 100006720--883--220
EAN 4063495208722
Barva modrá
Velikost L
Materiál svršek: 100% jehněčí kůže, podšívka: tělo: 100% bavlna (organická), rukávy: 100% polyester (recyklovaný), kapuce: 55 % bavlna, 45 % polyester

Alternativní produkty

Pánská kožená bunda MUSTANG černá

Pánská kožená bunda MADDOX Thilo černá

Pánská kožená bunda MADDOX Franklin černá