Dámské džíny WRANGLER High Skinny černé-33/32

2 199 Kč

O značce WRANGLER

Značka Wrangler se zrodila ve městě Greensboro v Severní Karolíně v roce 1947, avšak její kořeny sahají až do roku 1904, kdy začala vyrábět oblečení zejména pro tehdejší cowboye a rančery. Jedná se tak o 3. nejstarší denimový brand na světě.

V dobách, kdy se v 50. letech stal denim uniformou dospívající mládeže, se i samotná značka Wrangler stala jejím synonymem.

Wrangler jako denimová značka se 75letou historií a s průkopnickým duchem je vynálezcem revolučního oboulícního kepru (tzv. rybí kost). V nedávné době vyvinula značka Wrangler mnoho inovací pod hlavičkou iniciativy WeCare zahrnující také technologii Indigood® – udržitelné látky vyrobené s úsporou nejméně 90 % vody oproti běžným denimovým látkám.

Všechny produkty této značky

Popis

Elegantní černé dámské džíny Wrangler ve velmi úzkém střihu High Skinny s vysokým pasem, nesmí chybět ani u Vás. Tyto jednoduché džíny dokonale kopírují tvar dámské postavy a jsou velmi oblíbené, především díky velice úzce šitým nohavicím až ke kotníkům. Na mosazném knoflíku a nýtech je vyraženo logo značky Wrangler. Zadní kapsy jsou prošity dvojitým stehem černé barvy ve tvaru písmene W a nechybí ani malý kožený štítek s logem značky. Pohodlný materiál, který se hodí ať už do práce, či pro volný čas. Džíny skvěle ladí s košilí, ale i jednoduchým tričkem.

Značka WRANGLER
Kód produktu 100008847--1122--99
EAN 5401019314167
Barva černá
Střih super úzký
Materiál
Výška sedu vysoký
Zapínání zip
Šířka nohavice úzká
Velikost 33/32